Speakeri inspirationali la BuzzCamp din Timisoara

Andrei Ceauru • Oportunități

Speakeri inspirationali la BuzzCamp din Timisoara

Compania Inspire Group inainteaza cu pregatirile celei de-a 11-a editii BuzzCamp si deschide lista speakerilor care vor sustine conferinta din prima partea a evenimentului organizat in Timisoara.

Pe 8 aprilie, la Hotel Lido, tinerii cu varste cuprinse intre 18 – 26 de ani sunt asteptati sa descopere  cum se pot dezvolta in secolul vitezei si care sunt “tool-urile” care ii pot ghida spre o cariera de succes.

Nicu Zegheanu Marius Simion si Anca Suditu - Capability Development Lead la Accenture, sunt invitatii evenimentului, iar ambasadorul BuzzCamp, binecunoscutul actor George Ivascu va fi prezent prin intermediul unui interviu video realizat special pentru participanti.

Nicu vine la BuzzCamp sa impartaseasca participantilor din experienta de peste 8 ani in domeniul resurselor umane, in special in partea de dezvoltare: soft-skills training, consultanta manageriala si organizationala si executive coaching. Detine un masterat european in educatia adultilor si o certificare pentru utilizarea instrumentului de analiza comportamentala ‘Predictiv Index’. Din 2005 este formator de formatori, program in care a instruit peste 250 de participanti, iar in 2008 a castigat premiul ‘Cea mai buna prezentare la Business-Edu’ in conferinta de Resurse Umane.

Marius este fondatorul comunitatii NLP Mania, unul dintre cele mai cunoscute bloguri de dezvoltare personala din tara, trainer NLP si coach. Ne-a marturisit ca cel mai interesant lucru pe care l-a facut a fost ca a pornit din randurile celor timizi si cu frica de vorbit in public si a reusit sa isi construiasca o cariera de trainer si public speaker. In cadrul conferintei Marius va fi o sursa de inspiratie pentru cei care nu stiu cum sa-si controleze emotiile astfel incat acestea sa devina constructive.

In cea de-a doua parte a evenimentului, Beenear, Accenture si PwC sunt companiile care pregatesc pentru tanara generatie workshop-uri interactive bazate pe activitati practice, sfaturi profesionale si sesiuni de intrebari si raspunsuri.

Participarea la eveniment este gratuita, iar inscrierile se pot face accesand http://buzzcamp.ro/event/timisoara/inscriere/.