SYSTEMATIC participă la DevCon 2023, pe 1-2 Noiembrie, în calitate de Partener Principal

Catalyst Solutions • Oportunități

SYSTEMATIC participă la DevCon 2023, pe 1-2 Noiembrie, în calitate de Partener Principal

DevCon, cea mai mare conferință dedicată profesioniștilor IT din această toamnă, revine în format fizic la NORD Events Center by Globalworth în București, pe 1-2 noiembrie, unde se vor reuni peste 2000 de participanți și peste 60 de speakeri internaționali și locali, în cadrul celei de a 5-a ediții a evenimentului. Timp de 2 zile, DevCon își propune să contureze un centru tehnologic de dezvoltare și învățare în cadrul unei ediții unde marchează introducerea a două noi scene de interes pentru comunitatea IT, IoT & Cybersecurity Con și QA Automation Con. 


Organizatorii pregătesc 6 scene cu conținut tehnic axate pe Java, DevOps, Web, Mobile, Data, AI, ML, IoT, Cybersecurity, QA Automation , dar și 2 scene dedicate pentru sesiuni de tip masterclass unde partenerii vor susține sesiuni tehnice. Peste 30 de companii cu profil tehnic vor fi prezente în zona expozițională, iar participanții vor avea ocazia de a explora noi arii cu un impact puternic în comunitate. 


Systematic este un susținător puternic al pieței locale de tehnologie, motiv pentru care susține cea de-a 5-a ediție DevCon, în calitate de Partener Principal. Pentru această ediție, Systematic va fi reprezentat pe scena de Java, pe 1 noiembrie, de către Mihaela Gheorghe-Roman, Software Architect la Systematic, care va surprinde audiența cu o sesiune numită ,,Systematic's journey to newer Java versions: Benefits, Challenges, and the Future”. De asemenea, un alt speaker pasionat, Alexandru Dejanu, Senior Systems Engineer la Systematic, va fi prezent pe scena DevOps, pe 1 noiembrie, cu o sesiune care are ca temă principală ,,Kubernetes: Telling Objects What to Do”. Tot Alexandru va fi prezent pe data de 2 noiembrie și va susține un masterclass care are ca temă principală ,,Container to Pod: From zero to hero”.

„Ne bucurăm să fim pentru al 2-lea an consecutiv prezenți la DevCon în calitate de partener principal. Ne dorim să continuăm această colaborare și să sprijinim comunitatea tehnologică locală, oferind profesioniștilor din domeniu experiențe valoroase. Suntem convinși că, pentru a rămâne lideri în domeniu, trebuie să investim în învățare și dezvoltare continuă, atât pentru echipa noastră, cât și pentru ceilalți profesioniști din industrie. Acest angajament se reflectă în numeroasele oportunități de creștere și învățare pe care le oferim prin programele noastre de dezvoltare profesională. Prezența noastră la DevCon are ca obiectiv crearea unor experiențe autentice și pregătim demo-uri interactive de produse din domeniul apărării, discuții valoroase și prezentări susținute de profesioniști pe scena Java și DevOps. Ne dorim să creăm o experiență inovatoare, oferind o platformă de knowledge sharing și networking." - Gabriela Spataru, Employer Branding Specialist @Systematic

Systematic va fi prezent și în zona expozițională fizică, unde participanții la eveniment vor putea interacționa și pune întrebări experților tehnici și specialiștilor companiei și, de asemenea, vor putea participa la o serie de activări interesante, precum:

8 software developers vor împărtăși la stand timp de 2 zile experiența lor la Systematic prin susținerea unor demo-uri complexe ale produselor lor din domeniul apărării.

Vor servi o cafea digitală cu mesaje personalizate oferite de cei de la Digital Barista cu ajutorul cărora vor desfășura un concurs cu premii pe Instagram.

Vor avea un quiz tehnic în urma căruia participanții vor putea câștiga premii personalizate.


Despre Systematic 

La Systematic, credem că o linie de cod scrisă cu inteligență poate avansa societățile și schimba viețile în bine. Încă din 1985, Systematic este o companie internațională cu capital danez, producătoare de software pentru domeniile apărării, sănătății și educației. În 2017, Systematic a deschis un centru de dezvoltare în București, unde ,în prezent, 150 de profesioniști IT dezvoltă produse software pentru domenii critice. 


Ediția aceasta este susținută de Systematic, în calitate de Partener Principal, alături de companiile partenere: 

Java Con - BCR, Google, ING Hubs Romania  

DevOps Con - Luxoft Romania, SoftServe, Thales   

Data, AI & ML Con - EMERGN, MassMutual Romania, Tremend a company of Publicis Sapient   

Web & Mobile Con - DB Global Technology, EPAM Romania, Molson Coors GBS   

QA Automation Con - _VOIS  

Tech Area Partner - S&P Global   

Event Sponsors - Grid Dynamics, Finastra, Siemens 

Production Partners – Mobexpert (Comfort Partner), Nespresso (Official Coffee Partner), Dorna (Hydration Partner), Heineken (Hospitality Partner) și Viva Telecom (Internet Partner)

Education Partner – Atelierele ILBAH.


Mai multe detalii despre agenda evenimentului, dar și achiziționarea de bilete pe https://www.dev-con.ro.


Despre Catalyst Solutions 

Catalyst Solutions este o companie de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 17 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum:   

DevTalks, cea mai așteptată conferință IT, care reunește 6000 de profesioniști pasionați de web, online, cloud computing, big data și alte tehnologii sau trenduri IT.   

DevCon, cea mai influentă conferință dedicată profesioniștilor IT. Pe 1 și 2 Noiembrie vor avea loc 9 conferințe dedicate, care ating o varietate de tehnologii și arii de interes, precum: Java, DevOps, Data, AI & Machine Learning, Web & Mobile, și nu numai.  

www.hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare;  

Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, are loc pe hipo.ro de două ori pe an și aduce împreuna 200.000+ candidați și 80 angajatori la fiecare ediție;  

Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 300 de tineri români;  

Studiul Cei mai doriți angajatori, cel mai cuprinzător instrument de pe piață care măsoară gradul de atractivitate al brand-urilor de angajatori, precum și așteptările pe care tinerii le au de la aceștia.